SportWave vstupuje na trh s vylepšenou řadou doplňků!

Má v této době smysl vstoupit na velmi konkurenční trh, když z každého regálu a každé reklamy na internetu na Vás koukají osvalení borci a ztepilé modelky propagující to zaručeně nejlepší pro růst svalů a sportovní výkon?

My věříme, že má. Nejsme začátečníci, máme za sebou více než 12 let v odvětví se značkou Survival Nutrition Supplements® a dosáhli jsme úspěchů, které nám dodávají sebevědomí, že můžeme i dnešní trh se sportovní suplementací posunout o úroveň výš.

sportwave_1600x894

Co nabízí značka SportWave® 

Stále se rozšiřující produktová řada se primárně soustředí na uspokojení potřeb silově-vytrvalostních a vytrvalostních sportovců, ale na své si v portfoliu přijdou i ryze siloví sportovci. Naším symbolem je osobnost sportovce, která se své vášni věnuje pravidelně a v cestě za zlepšením či maximální radostí jí může stát neúprosný faktor času více než cokoliv jiného. Při určité zátěži, nebo v určitém věku, je zkrátka nutné tělo a mysl podpořit. Naši klienti si to uvědomují, ale zároveň jsou pozorní, až opatrní, a nechtějí s něčím, jako jsou doplňky stravy, experimentovat. 

Proto jsou všechny naše produkty velmi pečlivě navrhované odbornými specialisty. Pracujeme jen s lokálními a časem ověřenými partnery ve výrobě a spoléháme na upřímnou zpětnou vazbu našich ambasadorů, kteří ve většině případů patří mezi špičkové sportovce. Díky jejich mnohaleté zkušenosti se sportovní suplementací jsme připraveni našim klientům předat unikátní know-how, jak optimálně produkty používat, aby z nich vytěžili skutečné maximum s ohledem na jejich individuální situaci.

Respektujeme ale další potřeby naší klientely, jako jsou nároky na design produktů. Ne každý chce nosit ve sportovní tašce radioaktivně vyhlížející suplement s dmoucím se bicepsem na obalu. Naše produkty jsou proto svým vzhledem mírné, až skoro veselé. Nechceme být hlasití tím, jak vypadáme, ale tím, co v našich klientech dokážeme probudit.

O našich produktech se vždy dozvíte veškeré podrobnosti, ať již na webových stránkách, v produktových listech nebo přímo u nás ve SportWave®, kde každého rádi přivítáme. Věříme, že úspěch a radost přichází s pokorou a disciplínou. Tak přemýšlíme nad našimi produkty i my.  


SPORTWAVE® – ŠPIČKOVÉ DOPLŇKY STRAVY PRO CHYTRÉ SPORTOVCE