Nově v nabídce: THERMO COMPLEX PREMIUM

Prémiový spalovač tuků, který vám bude celé dva měsíce účinnou podporou při redukční dietě. Díky vysoce koncentrovaným látkám a patentovaným extraktům stačí dvě kapsle denně. Vědecky podložené složení bez zbytečných příkras je vhodné nejen pro sportovce, ale také pro běžnou veřejnost s minimální fyzickou aktivitou.

Hlavní benefity produktu:

  • Prémiová kvalita – používáme patentované výtažky CITRIN®, NATCAFF® a TeaXcel® s garantovaným obsahem účinných látek. Na složení jsme zkrátka nešetřili.
  • Doopravdy podporuje spalovaní tuků – 8 z 10 účinných látek se podílí na metabolismu tuků nebo mastných kyselin, a podporují tak jejich využití jako zdroje energie. Zbývajících 20 % vytváří synergický účinek s hlavními složkami produktu. Žádné zbytečné látky navíc, jen aby to vypadalo dobře na etiketě.
  • Síla přírody – více než polovina složek je ve formě výběrových extraktů. Celkový obsah kofeinu je navíc ryze přírodního původu! Žádná levná syntetika, jakou používají běžné spalovače.
  • Zinek a chrom v chelátové formě – bezproblémová vstřebatelnost obsažených minerálů je zajištěna kvalitními organickými cheláty. Jejich vysoká stabilita a biologická využitelnost je mezi dostupnými minerálními formami absolutní špičkou.
  • Vhodný i pro vegany – náš spalovač má jako jeden z mála na trhu plně rostlinné kapsle a pečlivě promyšlené složení. Jeho silné účinky tak mohou vyzkoušet i příznivci veganské stravy.

Více se o THERMO COMPLEX PREMIUM dozvíte zde.

SW_THERMO_COMPLEX_PREMIUM_blog


SPORTWAVE® – ŠPIČKOVÉ DOPLŇKY STRAVY PRO CHYTRÉ SPORTOVCE