Synefrin – parťák do hubnutí a diety

Synefrin je přírodním alkaloidem, který se vyskytuje v plodech hořkých pomerančů (Citrus aurantium). Je velmi oblíbený zejména díky své schopnosti podporovat redukci hmotnosti.

Synephrine_pomeranč

Jak synefrin funguje?

Synefrin se v těle váže na specifické receptory, které souvisí se zrychlením bazálního metabolismu (látkové výměny) a podporou termogeneze (tvorbou tělesného tepla).

Jak synefrin podporuje spalování tuků?

Zmíněná podpora látkové výměny společně s podporou metabolismu lipidů napomáhá k efektivnějšímu využívání tuků jako zdroje energie. Synefrin tak pomáhá k jejich spalování, i když nejste fyzicky aktivní.

Hlavní výhody synefrinu:

  1. Přírodní a bezpečný: Synefrin je přírodní látka získávaná z plodů hořkých pomerančů (Citrus aurantium). Jedná se o bezpečnou a zároveň efektivní náhradu za nepovolený efedrin, který má negativní vedlejší účinky.

  2. Podporuje metabolismu tuků: Správná podpora metabolismu tuků souvisí s jejich využitím jako zdroje energie. To ocení především lidé na redukční dietě a vytrvalostní sportovci.

  3. Kontrola nad tělesnou hmotnosti: Efektivnější využívání tělesných tuků Vám umožní snáze kontrolovat svoji tělesnou hmotnost.

  4. Podporuje dýchací systém: Bez správné činnosti dýchacího systému nemůže sportovec podat optimální fyzický výkon a efektivně využívat tuky jako energetický zdroj.

  5. Napomáhá normálnímu trávení: Vše začíná v trávicím systému. Jeho správná funkce je neméně důležitá pro úspěšnou redukci hmotnosti či dosažení požadovaného sportovního výkonu.

Výhody SYNEPHRINE THERMO 120 tbl od SportWave®:Synephrine_produkt_bez_stinu

  1. maximální povolené množství synefrinu

  2. nejvyšší možná síla extraktu (98 %)

  3. příjemná velikost tablet, snadno se polykají

  4. při doporučeném dávkování vydrží až 4 měsíce

  5. produkt je vhodný i pro vegany

Celkově lze říci, že synefrin je užitečným doplňkem stravy pro ty, kteří hledají přírodního pomocníka na cestě za lepší postavou a optimální fyzickou kondicí.